Konferencja prasowa nowej Restauracji U Ignacego oraz BSA. Multikino Katowice 25.10.2017

26.10.2017 - Bez kategorii

kONFERENCJA U iGNACEGO 25.10.17

25.10.2017 w katowickim Multikinie odbyła się konferencja prasowa nowej Restauracji u Ignacego oraz Beskid Sport Areny.

Tematy prezentowane podczas imprezy:

RESTAURACJA U IGNACEGO

Restauracja u Ignacego pod wodzą szefa kuchni Marcina Czubaka to polska, tradycyjna kuchnia na najwyższym poziomie. Światowe doświadczenie i ciągle rozwijająca się pasja finalisty programu Top Chef oraz byłego szefa kuchni prezydenta Republiki Gabonu sprawia, że Restauracja u Ignacego łączy Polską kuchnię i jej południowe smaki w zgrany duet. Zespół, który tworzy naszą restaurację to ludzie, dla których gotowanie to styl życia, a nie tylko praca. Nie szukamy drogi na skróty, dla nas gotowanie to pasja, w którą wkładamy całe swoje serce. Jako pierwsi dowiecie się kim jest nasz drugi szef kuchni. Ważnym aspektem jest lokalizacja restauracji na stoku Beskid Sport Areny, co daje niepowtarzalną okazję połącznia narciarskiej pasji z kulinarną przygodą.

NOWA MARKA LODÓW

Czubakolove to w 100% naturalne lody tworzone przez ludzi, dla których doskonały smak to kwestia priorytetu. Gwarantuje go Marcin Czubak. Specjalnie dla naszych klientów wydobywamy prawdziwy smak naturalnych składników, łącząc je z nowoczesnymi, starannie dobranymi dodatkami, dzięki czemu powstają unikalne receptury. Czubakolove to lody wytwarzane na bazie naturalnej śmietany i mleka.

NOWE INWESTYCJE NA BESKID SPORT ARENA

Beskid Sport Arena to jeden z najnowocześniejszych ośrodków narciarskich w Polsce.
Kompletny system naśnieżania, ledowe oświetlenie wszystkich tras oraz szybka, wyprzęgana 6-osobowa kanapa powodują, że każdy narciarz i snowboardzista poczuje się u nas jak w Alpach.
Hitem nowego sezonu jest zakończona inwestycja budowy czarnej trasy narciarskiej, o parametrach FIS.
Jako pierwsi w Polsce jeździliśmy latem na śniegu, zapraszamy już od 4 listopada na pionierski sezon jesienny.

PREMIERA 1 ODCINKA SERI CHEFS ON TOUR

Chefs on tour – najnowszy projekt Marcina Czubaka i Jacka Zagórnego. Top Chef Marcin ponownie na szklanym ekranie. Tym razem to będzie prawdziwe kulinarne show. Z zamiłowania do wielkiej pasji odkrywania świata i dobrego jedzenia dwóch kucharzy wyrusza w nieznane, by smakować życie. Szukając lokalnych produktów, interesujących miejsc, niezwykłych ludzi tworzymy formułę kulinarno-podróżniczego programu. Odwiedziliśmy już wiele miejsc w Polsce, niebawem wyruszamy dalej, Czarnobyl, Armenia i Gruzja. Nasze plany sięgają dziewiczych terenów Szkocji, norweskich fiordów oraz egzotycznego Gabonu. Jesteśmy w trakcie planowania podróży życia do Azji przemierzając kilkanaście krajów wschodu. Nad stroną techniczną pracują zapaleni smakosze życia z Cinematic Artists.

TOP CHEF MARCIN CZUBAK

MARCIN CZUBAK urodził się 31 sierpnia 1989 r. w Katowicach, doświadczenie zdobywał za granicą – na Wyspach Brytyjskich, gdzie przez 7 lat uczył się i pracował w hotelach w Szkocji. Reprezentował ten kraj podczas zawodów Escoffier organizowanych przez Cordon Blue w Londynie. Finalista programu Top Chef. Przez 2 lata był prywatnym kucharzem prezydenta Gabonu i jego rodziny. Po powrocie do kraju realizuje projekty kulinarne na rodzinnym Śląsku.

 

 

BESKID SPORT ARENA
Grzybowa 1
Szczyrk 43-370